Turvalliset nostopalvelut

Pohjois-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

Kuljetus Lohilahti Oy tarjoaa turvalliset nostopalvelut esimerkiksi rakennustyömaille ja korkean paikan huoltotöiden tekijöille Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelemme monenlaisia toimijoita julkisesta sektorista yrityksiin ja yksityiseen sektoriin.

 

Lue lisää nostopalveluistamme ja ota yhteyttä! Saat meiltä myös halutessasi kuljetukset samalla yhteydenotolla.

Monipuolista nostoapua

Tarjoamme asiakkaillemme pitkään kokemukseen perustuvaa, monipuolista osaamista. Käytössämme on 82-tonnimetrinen nosturi, jonka ulottuvuus on 34 metriä. Meiltä löytyy myös nostokori – ja runsaasti kuljetuskalustoa. Kalustomme avulla pystymme siirtämään esimerkiksi elementtejä, kattorakenteita, mökkien kehikkoja ja puisia rakennuksia. 


Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen sektorin toimijoita, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia Pohjois-Pohjanmaalta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Turvallista palvelua

Teemme vaativatkin nostot turvallisesti. Käytössämme on uudenaikainen ja tarkkaan huollettu kalusto. Henkilökunnallamme on myös laaja-alaista kokemusta monenlaisista nostotöistä. 

 

Tarjoamme nostopalvelua kevyistä nostoista raskaampiin kuormanpurkuihin saakka. Räätälöimme mielellämme palvelun tarkemman sisällön tarpeidesi mukaan. Tulemme avuksi kertaluontoiseen tehtävään tai voit hankkia meiltä apua jatkuvalla sopimuksella. Hoidamme niin pienet kuin suuretkin urakat kokemuksella ja ripeästi.

Kysy lisätietoja

Tarjoamme myös kuljetuspalvelut

Nostotöiden lisäksi saat meiltä myös kattavan valikoiman kuljetuspalveluita. Monipuolisen kalustomme avulla kuljetamme raaka-aineita, teollisuusmateriaaleja ja esimerkiksi rakennuksia ja koneita.

 

Käytössämme on neliakselisia vaihtolava-autoja ja neliakselinen täysperävaunulavetti. Voit luottaa siihen, että tavarasi on sovittuna aikana juuri siellä missä pitääkin. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja pyydä tarjous!

Kuljetuspalvelut

Nostopalvelut kuvagalleria

Nostotaulukot