Haketus ja valmiin hakkeen myynti

Pohjois-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

Kuljetus Lohilahti Oy tekee haketusta asiakkaiden luona Pohjois-Pohjanmaalla. Myymme ja toimitamme perille myös valmista haketta. Hakkeemme sopii erinomaisesti biopolttoaineeksi tai vaikka puutarhan kasvien katteeksi. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Haketukset asiakkaiden luona

Saavumme paikan päälle luoksesi hakettamaan puutavaran laadukkaaksi hakkeeksi. Käytössämme on kolme hakkuriautoa, joissa jokaisessa on tehokas rumpuhakkuri. Pystymme tekemään laadukasta haketta monenlaisesta puusta, niin rangoista, sahapinnoista, hakkuutähteistä, kuitupuusta kuin pellon- ja tienreunoista kerätystä energiapuustakin. Teemme työn kokemuksella ja ripeästi.

 

Palvelemme julkista sektoria, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata. Monet asiakkaistamme käyttävät haketta energianlähteenä. Energiapuukasa on hyvä sijoittaa mahdollisimman lähelle haketuspaikkaa. On järkevää hakettaa puuaines suoraan polttoainevarastoon, jolloin ei tarvita välivarastointia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme!

Hakkeen myynti ja kuljetukset

Myymme haketta monenlaisille toimijoille Pohjois-Pohjanmaan alueella. Saat meiltä laadukasta haketta esimerkiksi polttoaineenlähteeksi biovoimalaan. Haketta voi lämmityksen lisäksi käyttää esimerkiksi puutarhan pensaiden ja muiden kasvien katteena ja eläinten tarhojen kuivikkeena. 

 

Toimitamme meiltä tilatun hakkeen tarvittaessa suoraan perille. Tuomme hakkeen sovittuna aikana toivomaasi paikkaan, esimerkiksi biovoimalan polttoainevarastoon. Ota yhteyttä ja sovi sinulle sopivasta toimituksesta!

Yhteystiedot

Kuljetukset nopeasti

Olemme monipuolinen kuljetusalan yritys, jolta saat hakekuljetusten lisäksi muutkin kuljetukset ammattitaidolla. Kuljetamme monenlaisia raaka-aineita, materiaaleja, koneita ja tavaroita. 

 

Käytössämme on neliakselisia vaihtolava-autoja sekä neliakselinen täysperävaunulavetti. 

Lue lisää kuljetuspalveluista