Monipuoliset kuljetuspalvelut

Pohjois-Pohjanmaalta

Ota yhteyttä

Kuljetus Lohilahti Oy tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut Pohjois-Pohjanmaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Kuljetamme pitkiä ja lyhyitä matkoja. Viemme kuormasi perille turvallisesti ja aina sovitussa aikataulussa.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuljetusta varten! Tavoitat henkilökuntamme puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella.

Erilaisiin kuljetustarpeisiin

Kuljetamme monenlaisia raaka-aineita, materiaaleja, tavaroita, koneita ja jopa rakennuksia Pohjois-Pohjanmaalla ja tilauksesta muuallakin Suomessa. Kyydissämme kulkee muun muassa tukkeja, haketta ja muuta puutavaraa. Palvelemme esimerkiksi julkista sektoria, rakennusliikkeitä, maatalousyrityksiä, metsäteollisuutta ja monien muiden toimialojen yrityksiä joustavasti. Myös yksityiset kotitaloudet saavat meiltä osaavaa kuljetusapua.

 

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme sekä kertaluonteiset kuljetukset yksittäisessä tilanteessa että pitkäaikaiset sopimuskuljetukset. Sopimuskuljetuksessa etuna on se, että vakiintunut kuljetuskumppani tuntee tarpeesi ja toiveesi jo valmiiksi.

Laadukas kalusto

Käytössämme on neliakselisia vaihtolava-autoja ja kaksi neliakselista täysperävaunulavettia. Pidämme kalustomme hyvässä kunnossa ja tarvittaessa uusimme sitä. Näin pystymme takaamaan sen, että kuljetukset pysyvät aikataulussa.

 

Hyvän palvelun varmistaa osaava henkilökuntamme. Meillä työskentelee kuljetusalan monipuolisia ammattilaisia, joilta työ sujuu ripeästi ja samalla huolellisesti.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuljetuspalvelusta.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Nostopalvelut kuljetuksen yhteydessä

Tarjoamme myös nostopalvelua joko kuljetusten yhteydessä tai ilman. Käytössämme on nosturi, jonka avulla nostamme lavalle vaikka rakennuselementit tai muut suuremmat kappaleet. Nostokalustostamme on apua myös monenlaisissa muissa urakoissa, esimerkiksi rakennustyömailla. Meiltä löytyy myös nostokori, jonka avulla huoltotyöt onnistuvat korkeissa paikoissa.

 

Lue lisää nostopalveluistamme!

Nostopalvelut